fbpx

Wilhelmsen House

Wilhelmsen House
Wilhelmsen House

Wilhelmsen House holder til i det ærverdige Elevhjemmet. Det sto ferdig oppført i nyklassisistisk stil i 1926. Huset ble i sin tid gitt i gave av Halfdan og Ragnhild Wilhelmsen og skulle brukes til elevhjem og utdanning av sykepleiere i Tønsberg.

Elevhjemmet ble en viktig forutsetning for utvidelsen, driften og utviklingen av Sykehuset i Vestfold. En stund var planen å rive bygningen til fordel for parkeringsplasser, noe som tente engasjementet til svært mange i Tønsberg. I 2013 kjøpte den Tønsberg-baserte investoren Hans Petter Bjarøy bygningen og besluttet å videreutvikle Elevhjemmet.I 2015 ble Wilhelmsen House Apartments og 49 rom en realitet. Fortsatt er huset er et godt sted å bo, slik det tidligere var for studentene. Mange av mine klienter velger å bo her, når de kommer til kurs eller intensivbehandling over flere dager.

Dersom du ønsker intensivbehandling for f.eks panikkangst, kan vi lage en pakke med behandlingstimer som går fra fredag t.o.m søndag, samt opphold i Wilhelmsen House med innsjekking torsdag kveld, eller fredag (avhengig av hvor du kommer fra i landet), og utsjekking søndag. Kontakt Trine Elverum for en samtale om intensivbehandling.Kontakt meg

Legg til kommentar

E-postadressen din publiseres ikke. Påkrevde felt er merket *

I accept the Privacy Policy