fbpx

Hvorfor jeg har laget de enkelte selvhjelpskursene

Trine – en Duracellkanin

Den som skal lære andre hvilke lure grep de burde ta for å ha det så godt som mulig, kan med fordel ha prøvd «den andres sko». Her kan du se hva som skjedde da jeg selv gikk på en smell, og hvorfor jeg har valgt å lage kurset MindfulnessBasertStressReduksjon.

Selve kurspresentasjonen finner du ved å trykke på knappen under videoen:

Arven etter Far

Angst er en av de mest lammende psykiske utfordringene jeg møter i klientene mine. Jeg har selv opplevd panikkanfall, men har sluppet unna angsten. Allikevel har jeg gjennom hele min terapeutkarriere (også før jeg ble psykolog, og senere psykologspesialist) alltid hatt angstmestring i fokus. Her kan du se hvor motivasjonen min kommer fra og hvorfor jeg har valgt å lage Angstmestringskurset.

Selve kurspresentasjonen finner du ved å trykke på knappen under videoen:

Livsprosjektet mitt

Mange av de menneskene jeg treffer i det terapeutiske rom til daglig har fått til mye i livet, men er allikevel ikke helt på plass i seg selv. De frykter ofte at «de andre» skal forstå at de egentlig ikke er så «bra som de later som», de er ofte litt ulykkelige og de aner egentlig ikke hvorfor de har det som de har det. Her kan du høre litt om relasjonstraumer, og hvorfor jeg har valgt å lage kurset Verdibasert Selvutvikling. Selve kurspresentasjonen finner du ved å trykke på knappen under videoen: