fbpx

Terapi for Henne

Terapi for Henne

Terapi for henne i Tønsberg

Tenker du at du er utbrent? Mange kvinner sliter seg ut med å møte det som oppleves som krav på svært mange arenaer. Du trenger ikke streve etter å være flink pike, for å oppleve at det kan bli for mye for deg. Hvis du altfor lenge har tatt hensyn til alle andre, er det trolig på tide å ta mer hensyn til deg selv.

Ordet utbrent brukes av mange, og oppfattes som beskrivende for den følelsen folk får når de ikke orker mer. Personlig synes jeg det er et grusomt ord som burde forbys, i hvert fall for å beskrive mennesker. Utbrente batterier, må vi kaste. Mennesker som har tatt for lite hensyn til seg selv, skal vi absolutt ikke kaste. Jeg foreslår at vi betegner mennesker som er svært slitne for utladet. Da kan vi lade dem opp igjen 🙂

Venninner er god hjelp, men ikke profesjonelle hjelpere

Kvinner er ofte flinke til å støtte hverandre. Det å snakke med nære venninner kan gi gode opplevelser av å bli sett og forstått. Ofte er andre i samme båt som deg, og kan bidra med den gode følelsen at du ikke er alene.

Dersom du har nådd et punkt der du trenger noe mer enn aksept og forståelse, og kanskje føler at du bør foreta noen endringer i livet, kan det være på tide å se ut over venninnegjengen.
Det å sortere tanker, evaluere livssituasjon, gjennomgå kjerneverdier og vurdere framtidsmål, er store oppgaver. Når vi skal utføre store oppgaver, er det betryggende å ha med profesjonelle hjelpere på laget.

Litt av det du kan få hjelp med

Enten du trenger å sortere dine følelsesmessige bindinger til nære andre, bearbeide tidligere traumer, eller finne bedre fotfeste i ditt voksne jeg, kan du få hjelp av psykologspesialist Trine Elverum. Målet er ikke at du ikke skal være flink pike (det er faktisk ikke noe skjellsord!). Målet er at du skal få det bedre. Du skal få slippe å føle deg utbrent, og i stedet fokusere på å lade deg opp. Høres det fristende ut?

Her kan du lese mer om hva Trine kan tilby:

– Hvis du ønsker å gjennomgå en grundig selvutviklingsprosess, kan du lese mer om det ved å trykke på lenken her.
– Hvis du ønsker å bearbeide traumer, kan du lese mer om det ved å trykke på lenken her.
– Hvis du ønsker å se om Trine er en psykolog du kan få tillit til og ønske å jobbe videre med, kan du bestille en forvernsamtale her.
– Hvis du vil være med i samtalegrupper, kan du lese mer om samtalegrupper her.
– Hvis du ønsker å delta på kurs i oppmerksomt nærvær (MindfulnessBasert StressReduksjon/MBSR) kan du lese mer om det her.

Hvis du har bestemt deg for at du vil ha en psykologtime, kan du gå inn i kalenderen og reservere en time som passer deg der.

Hvis du ikke bor i Vestfold, kan du få samme hjelpetilbud via webterapi. Les mer om webterapi her.

Legg til kommentar

E-postadressen din publiseres ikke. Påkrevde felt er merket *

I accept the Privacy Policy