fbpx

Selvbilde og selvhevdelsesgruppe

Uansett om du ønsker en liten, dedikert gruppe, der du kan snakke om de utfordringene du har med selvbildet ditt, fordi du vil trene deg i å stå for det du mener, eller ønsker; eller fordi du er litt usikker på din egen identitet; eller fordi du ønsker å trene deg på det å sette grenser, så er du velkommen i Selvbilde og selvhevdelsesgruppa som ledes av psykologspesialist Trine Elverum i Wilhelmsen House hver uke på mandager.

Det å bli trygg på andre, handler mye om å bli trygg på seg selv. Det å være trygg på deg selv, er alltid enklere når du er hjemme alene, eller sammen med folk du kjenner godt. En samtalegruppe er et supert sted å begynne å utfordre deg selv. Gruppa er liten nok, til at alle får snakket litt, og stor nok til at alle kan lytte ganske mye.

På seg selv kjenner man andre, heter det; det er nok ikke helt sant, men det som er sant, er at det er mye lettere å forstå seg seg selv når man ser at andre tenker på samme måte. I gruppa vil du etter hvert oppleve at det blir lettere å hevde dine egne meninger, og stå for dem. Siden alle i gruppa er ute etter å oppnå det samme, nemlig bedre selvbilde og økte ferdigheter i å hevde seg selv, vil alle bidra til å dytte deg litt. Samtidig er du sammen med folk som forstår akkurat hvordan de har det, dermed vil de dytte deg på en ivaretakende og forståelsesfull måte.

En samtalegruppe er en gruppe med folk som hjelper seg selv og hverandre. Psykologen er tilstede for å bidra med faglig støtte, noen tips underveis, og hjelp dersom det trengs. Takhøyden er høy, og dørterskelen lav i en samtalegruppe.

Velkommen til Wilhelmsen House mandager kl 17.00.

Mandag 4. mars starter en gruppe for unge menn. Du kan melde deg på gruppa ved å sende mail til info@psykologivestfold.no, eller sende sms til 909 85375.

Hyppighet: 1 x pr uke.

Varighet 90 min.

Antall deltakere (inkl psykologen): 5 – 7 personer.

Sted: Wilhelmsen House, Halfdan Wilhelmsen Allé 22, 3116 Tønsberg

Pris pr deltaker: kr 450 pr gang.

Legg til kommentar

E-postadressen din publiseres ikke. Påkrevde felt er merket *