fbpx

Mindfulnesskurs

Mindfulnesskurs

I tillegg til å være psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi har Trine Elverum i senere år utdannet seg til mindfulnessinstruktør.

Hvis du er på jakt etter en enklere måte å håndtere stress og negative følelser i hverdagen kan et mindfulnesskurs være akkurat det du trenger!

Mindfulness er en praksis som fokuserer på å være til stede i øyeblikket og akseptere tanker og følelser uten å dømme dem. Dette kan hjelpe deg med å redusere stress og angst, øke din evne til å fokusere og forbedre din generelle mentale helse og velvære.

Ved å ta et mindfulnesskurs vil du lære en rekke teknikker og øvelser som kan hjelpe deg å bli mer bevisst på kroppen og pusten din, samt lære å observere og akseptere tankene og følelsene dine uten å la dem ta kontroll over deg.

Dette kan ha en rekke positive effekter, som å redusere følelsen av overveldelse, øke selvtilliten og gi deg mer balanse og klarhet i livet ditt. Og det beste av alt er at mindfulness er en praksis som kan læres av alle, uavhengig av alder, bakgrunn eller erfaring.

Så hvis du ønsker å ta kontroll over livet ditt og lære å leve i øyeblikket, så er et mindfulnesskurs det perfekte stedet å begynne. Ta det første skrittet mot en sunnere og mer balansert livsstil i dag!

Detaljer om pågående og planlagte mindfulnesskurs finner du her.

Legg til kommentar

E-postadressen din publiseres ikke. Påkrevde felt er merket *

I accept the Privacy Policy