fbpx

Kommunikasjonsproblemer-gruppe

Denne samtalegruppa er for deg som sliter med å bli misforstått av andre.

Da jeg jobbet som kliniker i allmenpsykiatrisk poliklinikk på DPS Vestfold, traff jeg mange mennesker i denne gruppa. Det kunne være unge voksne, som ikke helt hadde «festet seg i personligheten sin», og som manglet gode rollemodeller rundt seg, som kunne vise dem hvordan de burde oppføre seg/samhandle med andre mennesker i bestemte situasjoner. Men det kunne like gjerne være godt voksne mennesker, med en lang historie brutte vennskap, eller jobbskifter, bak seg.

Felles for mennesker som ofte opplever seg misforstått av andre, er at de ikke selv forstår hva som skjer, eller når det skjærer seg i kommunikasjonen med andre. De oppfatter naturligvis når det har skjedd, men da er det ofte for sent. De synes også det er veldig vanskelig å snakke med venner/familie om dette, både fordi de ikke helt vet hva de trenger hjelp med, men også ofte fordi andre mennesker lett blir irritert på dem.

Uansett hva som er din opplevelse av bakgrunnen for at du ønsker en liten, dedikert gruppe, der du kan snakke om hvor vanskelig det kan være å kommunisere med andre, så er du velkommen i Kommunikasjonsproblemer-gruppa, som ledes av psykologspesialist Trine Elverum i kontoret i Wilhelmsen House hver uke fra midten av april.

Tidspunkt for gruppen avtales når deltakerne er fastsatt.

Hyppighet: 1 x pr uke.

Varighet 90 min.

Antall deltakere (inkl psykologen): 5 – 7 personer.

Sted: Wilhelmsen House, Halfdan Wilhelmsen Allé 22, 3116 Tønsberg

Pris pr deltaker: kr 450 pr gang.

Legg til kommentar

E-postadressen din publiseres ikke. Påkrevde felt er merket *