fbpx

Terapi for Ham

Terapi for Ham

Terapi for ham i Tønsberg

Terapi for ham
 

Menn som oppsøker psykolog trenger å snakke om noe. Kommunikasjon er selvfølgelig kjerneelementet i enhver psykoterapi. For mange menn kan den typen kommunikasjon som skjer i det terapeutiske rom, være ganske utfordrende. Samtaleformen er intens; to mennesker sitter vendt mot hverandre, ser hverandre i øynene, og snakker om følelser, eller personlige temaer man ikke snakker med så mange om.

Maskulin terapi

Jeg skal ikke påberope meg å bedrive spesielt maskulin terapi; ikke feminin terapi heller, for den saks skyld. Siden oppstarten av min terapipraksis i Tønsberg, har jeg opplevd at menn finner det enkelt å snakke med meg. Kommunikasjonsformen min er åpen og tydelig, noe mange menn kjenner seg igjen i. De fleste menn som er innom privatpraksisen min, sender senere en kamerat, mannlig slektning, eller kollega til meg; det tar jeg som en tillitserklæring.

Dersom du lurer på om du kan ha nytte av å snakke med en psykolog, og lurer på om jeg kan være en OK samtalepartner for akkurat deg, foreslår jeg at du tar kontakt. De fleste hører raskt om kommunikasjonen klaffer.
Du skal aldri fortsette i terapi hos et menneske du ikke føler du kan kommunisere med! Det finnes nok psykologer på markedet til akkurat du skal kunne finne en du kommuniserer godt med. Jeg vet at jeg er en god psykolog, men jeg vet ikke om jeg er en god psykolog for akkurat deg. Det er det bare du som kan si noe om.

Send en sms til 909 85375, så avtaler vi et tidspunkt for en forvernsamtale. Du kan lese mer om hva en forvernsamtale går ut på her.

Legg til kommentar

E-postadressen din publiseres ikke. Påkrevde felt er merket *

I accept the Privacy Policy