fbpx

Rådgivning for Foreldre

Rådgivning for Foreldre

Rådgivning for foreldre i Tønsberg

Det å være foreldre i våre dager er utfordrende. Samfunnsutviklingen har gått svært raskt siden dagens foreldre var unge, og det er lett å føle seg usikker på om man henger med.

En psykolog er utdannet i normalutvikling. Det er noe betryggende ved å snakke med et menneske som vet hvordan faktorer i barnets utvikling og miljø samvirker og påvirker hverandre. Er du usikker på om barnet ditt har godt av å se bestemte TV-serier, eller hvordan du kan begrense spilletiden? Skal dere gjennomføre større endringer i livet, og trenger veiledning i hvordan slike endringer påvirker barn, eller hvordan det kan være lurt å introdusere dem? Har barnet ditt forandret seg, slik at du lurer på om du bør være urolig for noe?

Det er ofte svært godt å snakke med en fagperson som ikke kjenner deg eller barnet ditt privat. Psykologi er alltid logisk, og utviklingspsykologi følger bestemte linjer. Det å få kunnskap om ulike utviklingsmessige temaer på generelt grunnlag, kan gi dere en stødigere plattform å stå på når dere skal ta stilling til eget barns utvikling uten å komme inn i behandlingssystemer, diagnostiseringsrunder og ekstraordinære tiltak.

Bestill en times rådgivning, hvis du ønsker å lufte bekymring for barnet ditt.

Legg til kommentar

E-postadressen din publiseres ikke. Påkrevde felt er merket *

I accept the Privacy Policy