fbpx

Samarbeidspartnere

Her finner du listen over nære samarbeidspartnere.

Massasjeterapeut Aja Solheim

Når jeg har sitter for lenge i terapeutstolen, eller foran dataskjermen, og trenger et kyndig menneske til både å løse opp de stive musklene mine, men også til å fortelle meg hva jeg burde gjøre annerledes for å gi kroppen min bedrede livsforhold, da går jeg til massasjeterapeut Aja K. Solheim. Aja har kontor i Storgaten 20, og på Eik, og har timer på både på dagtid og ettermiddag.

I tillegg til å være en svært dyktig massasjeterapeut er Aja kunnskapsrik på mange områder og ser mennesket som en helhet, ikke som en kropp eller et sinn. Jeg anbefaler Aja Solheim på det varmeste!

Hvis du vil lese hva Aja sier om seg selv, kan du gjøre det her: https://www.bodynbalance.no/

Hvis du vil bestille time direkte, kan du gjøre det på denne siden https://www.bodynbalance.no/bestill-time/ eller sende henne en sms på 48027336 eller epost til post@bodynbalance.no

Du må gjerne si at det er psykologspesialist Trine Elverum som har anbefalt henne 🙂

Gaia Yoga

Når jeg personlig ønsker å utføre yoga med instruksjon, foregår det på Gaia Yoga. Gaia Yoga ligger bak Meny på Heimdal i første etasje i den lave blokka. Adressen er Bjørnsonsvei 4B, 3117 Tønsberg.

Det er to timers gratis parkering med P-skive på parkeringsplassen foran Meny.

Du kan lese mer om Gaia Yoga og tilbudene deres her.

Kiva

Kiva.org er en frivillig organisasjon som har som mål å samle mennesker gjennom lån for å redusere global fattigdom. Gjennom bruk av Internett og et verdsomspennende nettverk av mikrofinansinstitusjoner lar Kiva enkeltpersoner låne ut ned til 25 amerikanske dollar (ca. 150 norske kroner) for å hjelpe til med å finansiere småbedrifter eid og drevet av personer fra lavinntektsgrupper rundt omkring i verden. (kilde Wikipedia). Du kan lese mer om mitt samarbeid med Kiva her.