fbpx

Prestasjonsangst er fælt

Prestasjonsangst er fælt

Prestasjonsangst er fælt, for den som må formidle budskap til andre, enten det er på skole, i jobbsammenheng, eller fordi man må holde en tale for noen en er glad i.

I dag har jeg hatt den store glede å få tilbringe formiddagen med kommunikassjonspedagog Carl André Christensen i firmaet Talerskolen. Talerskolen holder til i den staselige Slottsfjellskolen, under byens stolte Slottsfjelltårn. Talerskolen bistår personer, og firmaer med presentasjonsteknikk og formidling, og ønsket i dag å lage en podcast om prestasjonsangst.

Jeg elsker å formidle psykologisk kunnskap til folk flest, så dette var en koselig invitasjon. Hvis du ønsker å lære hvordan prestasjonsangst kan bli litt mindre fælt, kan du høre podcasten her: https://talerskolen.podbean.com/e/episode-7-det-er-sann-jeg-er-om-prestasjonsangst/?fbclid=IwAR3zSrOHQbvgwu3dP_9nU-K9islSKasYouvnNr92WzOZh1ZEyDabhOQL7oM

Hvor du ønsker å lese mer om hvordan du kan utvikle deg selv til en bedre versjon av deg selv, kan du ta en titt på denne siden.

Legg til kommentar

E-postadressen din publiseres ikke. Påkrevde felt er merket *