fbpx

Om

Om meg

Hei, jeg heter Trine Elverum!

Jeg er psykologspesialist og driver privatpraksis fordi jeg har et inderlig ønske om å hjelpe folk med det de sliter med, når det passer for dem å få hjelp. Hos meg får du evidensbasert behandling, uten lang ventetid. Enten du har en psykisk lidelse, ønsker å finne ut om du har en psykisk lidelse, eller rett og slett ønsker økt velvære og mer balanse i livet ditt, så kan jeg hjelpe deg. Ta kontakt, så finner vi ut hva du trenger!
Erfaringsbakgrunn

Arbeidsmetoder

Jeg er en psykologspesialist med bredere erfaring arbeidslivet enn de fleste andre innen dette yrket. Det har jeg alltid opplevd som en stor fordel. Hvis du lurer på hva jeg har bedrevet i livet, kan du ta en titt på CVn min. Hvis du lurer på noe, så spør meg 🙂
Livserfaring og litteratur
TFT og EMDR sertifisering
Profesjonsstudiet UiO
Spesialist klinisk voksenpsykologi
Spesialiteten i org.psyk
Seksjonsleder DPS Vestfold
Jeg har jobbet mange steder, og har min første utdannelse i engelsk og tysk litteratur. Livets psykologi er nyttig å ha med seg.
Tankefeltterapi. Sertifisert som kursholder. Drev TFTskolen og holdt kurs over hele landet fram til jeg begynte på DPS Vestfold i 2011. EMDR. Ble sertifisert EMDR-terapeut i 2016 og er medlem av EMDFr Norge.
Det var ikke forsvarlig å jobbe som terapeut uten formell utdannelse, så da ble det profesjonsstudiet i psykologi i Oslo. En bred utdannelse i menneskets normalutvikling. Hovedoppgave om traumefokusert behandling.
Alle voksne har vært barn, derfor er klinisk voksenpsykologi, i mine øyne det mest spennende å jobbe med. Spesialistoppgave om hva det gjør med hjelperen å skvises av det økonomiske telleverket.
Organisasjonspsykologi kombinerer hjelper-Trine med forretnings-Trine. Hovedoppgave:
Ansvarsfølelsen min sa at jeg måtte gå inn i dette vikariatet. Hjertet mitt sa at jeg må slutte.

1990
2003
2005 - 11
2014
2016
2018
Problemstillinger jeg behandler

Praksis

Her kan lese litt om problemstillinger jeg gjerne jobber med.
 • Angst og depresjon
 • Traumer/seksuelt misbuk/PTSD/kompleks PTSD
 • Relasjonsproblemer, alle typer
 • Avhengighet, alle typer
 • Foreldre/barn utfordringer
 • Samlivsproblemer
 • Stressmestring og livsveiledning
 • Sorg og tap
 • Håndtering av livsfaser
 • Leve med smerter/sykdom
Kurs

Kurs

Kurs  Trine Elverum har utviklet en rekke internettbaserte kurs. Kursene er presentert under fanen Kurs i Hovedmenyen (se Tjenester). Du kan også...

Learn More
Psykoterapi

Psykoterapi

Psykoterapi er en samlebetegnelse på det å bruke terapeutiske metoder i behandling av psykiske lidelser og problemer. Det er mye å velge i, men du...

Learn More
Gruppeterapi

Gruppeterapi

I en samtalegruppe deler deltakerne sine personlige erfaringer, tanker og følelser med andre, som er opptatt av lignende spørsmål og utfordringer...

Learn More
Foredrag

Foredrag

Trine Elverum er en erfaren kurs-og foredragsholder. Hvis du/dere trenger en engasjert og morsom foredragsholder, kan det være lurt å ta en prat...

Learn More
Where I treat

My Gallery

 • Wilhelmsen House
 • Kontoret wh
 • Kontor wh
 • Wilhelmsen House lobby
 • Wilhelmsen House trapp
 • Wilhelmsen House hage
 • With Bakst&Cafe
 • With
 • Søsterhjemmet
 • Successful Stories
 • Business Strategy
 • Child Psychology
 • Group Therapy
Kvitt panikkangst

For 7 år siden hadde jeg en veldig traumatisk opplevelse, som siden den gang har preget meg mer og mer i negativ grad.
Etter en episode som gav meg et angstanfall før jul, ble jeg gående hjemme. Jeg kom meg ikke på jobb, ikke en gang ut ytterdøra alene. Etter to og en halv måned hjemme fant jeg ut at noe måtte gjøres. Da søkte jeg litt rundt, og fant psykologspesialist Trine Elverum.
For ei dame! Så profesjonell, men samtidig så genuin og kjærlig i måten å møte en på. Vi hadde en veldig fin første prat. Hun møtte meg virkelig, men samtidig turte hun å stille de kanskje litt vanskelige spørsmålene, som jeg selv bare har undergravd. Hun forklarte meg hva som fysisk skjer i kroppen når jeg opplever angst, og hvordan jeg kan møte dette for å klare å få kontrollen over den. Det ble så visuelt og enkelt å forstå, og selv har jeg hatt enormt god virkning av behandlingen hos Trine.

Etter første samtale med Trine har jeg klart å gå både til butikken, til postkassen, ta bussen, dra til byen, helt alene. Jeg har flere gang måtte stoppe opp å bare nyte det. Endelig!
For en måned siden kunne jeg aldri sett for meg at jeg skulle ha klart dette nå. Endelig har jeg fått overtaket, og klarer å kontrollere angsten før den inntar. Jeg føler endelig at jeg lever litt igjen.
Så takk Trine! Takk for tips, råd, forklaring og innsikt. Og ditt genuine ønske om å hjelpe!

Kvinne i 20-årene

Glad jente fra Horten

Etter å ha vært hos Trine er jeg veldig glad for at jeg lever her og nå. Hun har vært flink til å la meg tenke på hver dag som en gave.
Jeg bruker mindfullness for å slappe av med tankene og kroppen.

Tusen takk for hjelpen Trine - du er kjempeflink til å hjelpe å se på ting annerledes 😊

"Jeg har blitt litt helere. EMDR på frykten for å dumme meg ut på reise, har innvirket på andre ting også. I år tok jeg en prøve jeg har utsatt i mange år; det var ikke noe problem og jeg forstod ikke hvorfor jeg ikke hadde tatt den før. Jeg forstår nå at det er behandlingen som hjalp. Det er veldig rart at det er sånn, men jeg tviler ikke på det."

Menn 52 år, som hadde gått i samtaleterapi for andre ting en stund, og nevnte tilfeldigvis at han gruet seg til han skulle ut på en reise. Da måtte vi jo angripe den frykten med EMDR. Resultatet av EMDR-behandlingen ble umiddelbart tydelig for ham når det gjaldt frykten for å dumme seg ut på reise, men han hadde ikke trodd behandlingen ville få virkning utover det.

Klienten var imidlertid ikke i tvil om at det var EMDR-behandlingen som også hadde redusert frykten for å dumme seg ut på en ferdighetsprøve, når han plutselig bestemte seg for å ta prøven, som han hadde utsatt i flere år, mange måneder etter behandlingen for reisefrykt.