fbpx

Om

Om meg

Hei, jeg heter Trine Elverum!

Jeg er psykologspesialist og driver privatpraksis fordi jeg har et inderlig ønske om å hjelpe folk med det de sliter med, når det passer for dem å få hjelp. Hos meg får du evidensbasert behandling, uten lang ventetid. Enten du har en psykisk lidelse, ønsker å finne ut om du har en psykisk lidelse, eller rett og slett ønsker økt velvære og mer balanse i livet ditt, så kan jeg hjelpe deg. Ta kontakt, så finner vi ut hva du trenger!
Erfaringsbakgrunn

Arbeidsmetoder

Jeg er en psykologspesialist med bredere erfaring arbeidslivet enn de fleste andre innen dette yrket. Det har jeg alltid opplevd som en stor fordel. Hvis du lurer på hva jeg har bedrevet i livet, kan du ta en titt på CVn min. Hvis du lurer på noe, så spør meg 🙂
Livserfaring og litteratur
TFT og EMDR sertifisering
Profesjonsstudiet UiO
Spesialist klinisk voksenpsykologi
Spesialiteten i org.psyk
Seksjonsleder DPS Vestfold
Jeg har jobbet mange steder, og har min første utdannelse i engelsk og tysk litteratur. Livets psykologi er nyttig å ha med seg.
Tankefeltterapi. Sertifisert som kursholder. Drev TFTskolen og holdt kurs over hele landet fram til jeg begynte på DPS Vestfold i 2011. EMDR. Ble sertifisert EMDR-terapeut i 2016 og er medlem av EMDFr Norge.
Det var ikke forsvarlig å jobbe som terapeut uten formell utdannelse, så da ble det profesjonsstudiet i psykologi i Oslo. En bred utdannelse i menneskets normalutvikling. Hovedoppgave om traumefokusert behandling.
Alle voksne har vært barn, derfor er klinisk voksenpsykologi, i mine øyne det mest spennende å jobbe med. Spesialistoppgave om hva det gjør med hjelperen å skvises av det økonomiske telleverket.
Organisasjonspsykologi kombinerer hjelper-Trine med forretnings-Trine. Hovedoppgave:
Ansvarsfølelsen min sa at jeg måtte gå inn i dette vikariatet. Hjertet mitt sa at jeg må slutte.

1990
2003
2005 - 11
2014
2016
2018
Problemstillinger jeg behandler

Praksis

Her kan lese litt om problemstillinger jeg gjerne jobber med.
 • Angst og depresjon
 • Traumer/seksuelt misbuk/PTSD/kompleks PTSD
 • Relasjonsproblemer, alle typer
 • Avhengighet, alle typer
 • Foreldre/barn utfordringer
 • Samlivsproblemer
 • Stressmestring og livsveiledning
 • Sorg og tap
 • Håndtering av livsfaser
 • Leve med smerter/sykdom
Kurs

Kurs

Kurs  Trine Elverum har utviklet en rekke internettbaserte kurs. Kursene er presentert under fanen Kurs i Hovedmenyen (se Tjenester). Du kan også...

Learn More
Psykoterapi

Psykoterapi

Psykoterapi er en samlebetegnelse på det å bruke terapeutiske metoder i behandling av psykiske lidelser og problemer. Det er mye å velge i, men du...

Learn More
Foredrag

Foredrag

Trine Elverum er en erfaren kurs-og foredragsholder. Hvis du/dere trenger en engasjert og morsom foredragsholder, kan det være lurt å ta en prat...

Learn More
Selvutvikling

Selvutvikling

De fleste kan ha godt av å sortere tanker og prioriteringer med en fagperson, når viktige livsvalg skal tas.

Learn More
Where I treat

My Gallery

 • Foyngården
  Foyngården
 • Psykologspesialist Trine Elverums kontor i 2. etg i Foyngården
 • Psykologspesialist Trine Elverums kontor
 • Psykologspesialist Trine Elverums kontor
Trine kom inn i livet vårt akkurat da vi trengte henne
Trine kom inn i livet vårt akkurat da vi trengte henne, og gav oss de verktøyene vi trengte for å sammen komme dit vi ønsker å være - både som par og som individer. Trine har lært oss verdien av å bli kjent med, og ta vare på, våre indre barn, hun har møtt oss med empati og forståelse rundt det som har vært vanskelig og vi har gått ut fra hver eneste time med en følelse av at «alt kommer til å bli bra». Noe av det flotteste med timene hos Trine har vært at vi alltid har følt at det har vært stor takhøyde, og at ingenting er skambelagt. Vi har turt å lufte våre innerste tanker og følelser, og for første gang i livet møtt en terapeut som faktisk har klart å trå inn i alt det vonde uten å samtidig behandle oss som ofre. Hun har gitt oss troen på oss selv, både sammen og alene, og vi kunne ikke vært mer takknemlige.
Tusen takk for alt du har hjulpet oss med, Trine, vi vet vi kan komme tilbake hvis vi trenger det.
Lesbisk par sent i 20 årene, ptsd, omsorgssvikt og selvfølelse.
Kvitt panikkangst

For 7 år siden hadde jeg en veldig traumatisk opplevelse, som siden den gang har preget meg mer og mer i negativ grad.
Etter en episode som gav meg et angstanfall før jul, ble jeg gående hjemme. Jeg kom meg ikke på jobb, ikke en gang ut ytterdøra alene. Etter to og en halv måned hjemme fant jeg ut at noe måtte gjøres. Da søkte jeg litt rundt, og fant psykologspesialist Trine Elverum.
For ei dame! Så profesjonell, men samtidig så genuin og kjærlig i måten å møte en på. Vi hadde en veldig fin første prat. Hun møtte meg virkelig, men samtidig turte hun å stille de kanskje litt vanskelige spørsmålene, som jeg selv bare har undergravd. Hun forklarte meg hva som fysisk skjer i kroppen når jeg opplever angst, og hvordan jeg kan møte dette for å klare å få kontrollen over den. Det ble så visuelt og enkelt å forstå, og selv har jeg hatt enormt god virkning av behandlingen hos Trine.

Etter første samtale med Trine har jeg klart å gå både til butikken, til postkassen, ta bussen, dra til byen, helt alene. Jeg har flere gang måtte stoppe opp å bare nyte det. Endelig!
For en måned siden kunne jeg aldri sett for meg at jeg skulle ha klart dette nå. Endelig har jeg fått overtaket, og klarer å kontrollere angsten før den inntar. Jeg føler endelig at jeg lever litt igjen.
Så takk Trine! Takk for tips, råd, forklaring og innsikt. Og ditt genuine ønske om å hjelpe!

Kvinne i 20-årene

Glad jente fra Horten

Etter å ha vært hos Trine er jeg veldig glad for at jeg lever her og nå. Hun har vært flink til å la meg tenke på hver dag som en gave.
Jeg bruker mindfullness for å slappe av med tankene og kroppen.

Tusen takk for hjelpen Trine - du er kjempeflink til å hjelpe å se på ting annerledes 😊