fbpx

Bestill timeavtale

Bestill time:

Du kan bestille time hos psykologspesialist Trine Elverum ved å sende mail til info@psykologivestfold.no eller sende en sms til 913 15670. Når du sender sms vil du vanligvis få svar i løpet av 24 timer på arbeidsdager, og i løpet av mandagen hvis det er helg. Mail kan ta noe lenger tid, da jeg ikke har sekretær og svarer opp mail mer sporadisk. Hvis du googler Psykologspesialist Trine Elverum vil du kunne se om jeg har ferie, eller er stengt, noe som naturligvis vil påvirke svartid.

Dersom du har bestemte dager/tider du kan ha avtale, er det fint hvis du oppgir det.

Når kan du få time:

Dager: mandag – fredag.

Første time på dagen: kl 09.00

Siste time på dagen: kl 15.15

Det er viktig at du selv noterer når vi avtaler time, da du ikke får automatisk sms-varsling før timene.

Anbefaling:

For at den første konsultasjonen skal bli mer enn at du forteller meg hvordan du har det og jeg svarer at «det høres ut som du har det vanskelig», så anbefaler jeg deg å ta en dobbelttime. Da rekker vi å komme igang med terapi, slik at du får noe å jobbe med fram mot neste time. Det er naturligvis opp til deg om du vil ha enkelt eller dobbelt time (det blir jo dobbelt så dyrt).

Angi om du ønsker enkel, eller dobbel time når du sender forespørselen.

Ventetid og behandlingstid:

Siden jeg ikke har refusjonsordning, jobber jeg så raskt og effektivt som mulig.  Målet mitt er at du skal ønske å anbefale meg til andre når du er ferdig. Det gjør du ikke, hvis du ikke opplever at du får merkbar framgang i løpet av kort tid.

De fleste av mine klienter har fått hjelp med det de ønsket i løpet av 5 -10 behandlingstimer. Derfor er det nesten alltid mulig å få en dobbelttime innenfor de neste 2-4 ukene. Unntaket er i perioder med svært høy pågang, eller når jeg avvikler ferie/det er høytider. Angi gjerne om du er i en akutt situasjon når du sender forespørsel om time, men husk at du ikke oppgir konfidensiell informasjon i mail. Jeg sørger alltid for at det primært er timer til klienter som allerede er i et behandlingsforløp. Da blir nye klienter ventende, mens de eksisterende klientene får time hver uke/annenhver uke ettersom de er i behov av det.

Dersom du opplever at det er vanskelig å få time hos meg eller en annen psykologspesialist kan det være lurt å sette seg opp på en tilbudt time, selv om den er litt langt fram i tid. Du kan i mellomtiden forsøke en ikke-spesialist (som ofte har  kortere ventetid) og sjekke om det passer like bra for deg. Husk å legge alarm på den bestilte timen hos meg, så du får avbestilt den hvis det andre tilbudet fungerer bra for deg. Det er synd å måtte «starte bakerst i køen igjen» hvis det skulle vise seg å bli nødvendig 😉

Webterapi eller oppmøtetime:

For deg som ikke bor i Vestfold, er det godt å vite at jeg også tilbyr webterapi. Terapien foregår via kryptert rom på whereby.com. Du oppretter en bruker, og får lenke til rommet før timen begynner. Webterapi er like effektivt på de fleste behandlingsformer, som oppmøteterapi.

Husk å oppgi når du bestiller time, om du ønsker time i Tønsberg, eller via internett.