fbpx

Fire-dagers-behandling mot angst

Fire-dagers-behandling mot angst

Fire-dagers-behandling har vist seg svært effektivt mot angst. Denne artikkelen handler om de dyktige kollegaene mine i allmenpsykiatrisk poliklinikk, DPS Vestfold, som loser angstpasienter gjennom effektiv fire-dagers-behandling.

ÅRETS NYVINNING: De to psykologene Gerd Kvale og Bjarne Hansen ved Helse Bergen og Universitetet i Bergen står bak årets nyvinning i psykologi, et bane­brytende behandlings­tilbud for angst og tvangslidelser. Foto: Anneli Sund Martinsen.
Bildet og billedteksten er hentet fra artikkelen i Psykologisk.no, som du ken lese lenger ned.

https://www.siv.no/om-oss/nyheter/fire-intensive-dager-med-behandling-endret-livet?fbclid=IwAR06MgUlEIt627lZElnybwK0tDA3D0ZP9oyM0LyNPlJF7ZlnCvIEGxWL7Io

Dersom du ønsker et effektivt angstbehandlingsprogram i privat regi, kan du bestille det hos meg (psykologspesialist Trine Elverum) i Wilhelmsen House. Dette er ikke ordinær fire-dagers-behandling, som primært dreier seg om eksponeringsterapi, men et opplegg som skreddersys etter dine behov, og legges til et tidspunkt da du har tid.


Wilhelmsen House gir et godt tilbud på overnatting for den som kommer utenbys fra, og trenger det. Dersom du ønsker andre tjenester under oppholdet, som time med personlig trener, massasje, eller yogainstruktør, så ordner vi naturligvis det for deg.

Sliter du med generalisert angst, panikkangst, helseangst, sosial angst, prestasjonsangst, eller fobisk angst? Ta kontakt! Send inn kontaktskjemaet her, så tar vi kontakt for å avklare hvilke behov du har. Kanskje er fire dagers angstbehandling det rette for deg, kanskje er det andre behandlingsmåter som passer bedre.

Husk at du ikke skriver konfidensiell informasjon i skjemaet.

Dersom du vil lese mer om Gerd Kvale og Bjarne Hansen, som har utviklet konseptet som beskrives i artikkelen, så kan du gjøre det her.

Legg til kommentar

E-postadressen din publiseres ikke. Påkrevde felt er merket *

I accept the Privacy Policy